Селекционерът на България - Силвано Пранди говори относно завръщането на Матей Казийски в националния тим. Също така специалистът обяви, че съставът ни няма особено предимство въпреки, че ще бъде домакин в олимпийския квалификационен турнир за Токио 2020.

"Надеждата е добродетел, която трябва да пазим винаги. За момента разговорите ми с Казийски са "замразени", защото той в момента обмисля своята позиция. Разбрали сме се да се видим след няколко седмици, за да поговорим още по този въпрос. На този етап можем да кажем следното: Матей размишлява".

"Абсолютно никакво предимство няма да е домакинството. В днешно време залите навсякъде са хубави, съдийските отсъждания - все по-прецизни, публиката - достатъчно далеч от терена. Системата "Видео Чек"гарантира за справедливост на всяко едно решение. Така че от техническа гледна точка домакинството на подобен турнир не е никакво предимство. Може би единственото предимство е, че няма да правим дълго пътуване като до Бразилия. Но да кажем, че това е едно, много малко предимство", заяви Пранди в предаването "Златният гейм" по "Диема".

Теодор Салпаров: Нека дадем време на Казийски

Теодор Салпаров: Нека дадем време на Казийски

"Победата над Олимпиакос ще ни даде увереност"