Наставникът на волейболния тим на Добруджа Пламен Христов сподели, че мачът с дупнишкия Марек е бил по-труден от това, което изглежда отстрани:

Александър Попов: Аз мисля, че феновете на ЦСКА трябва да са щастливи да ни виждат

Александър Попов: Аз мисля, че феновете на ЦСКА трябва да са щастливи да ни виждат

Наставникът е доволен от играта на ЦСКА срещу Хебър

"Отстрани може би изглеждаше лесно, но стана хубав мач и за двата отбора. Марек е класен отбор, има добър потенциал. Пак не успяхме да бием добър сервис, на блокада и в атака бяхме по-добре от тях.

Щом сме победили, е добре, но този мач сам по себе си не значи нищо, защото първенството е дълто. Мач с мач не си прилича. Нека видим какво ще може да съберем като точков актив.

Правим много непредизвикани грешки, с тази игра ще ни е трудно. Има още какво да учим. Като колектив момчетата са много добри, доста интелигентни са за волейболисти. Надявам се доста от нещата, които тренираме, да ги покажат в бъдещи мачове.

Резултати Суперлига сезон 2019-2020

Резултати Суперлига сезон 2019-2020

Вижте пълната програма на първенството

Марек е състав само с наши състезатели, което е хубаво за българския волейбол. Надявам се ние да вземем един център, защото този пост ни тежи и с трима трудно успяваме.

Отборът на Левски си е Левски. Очаквам оспорван мач, те имат и нов треньор. Няма да ни бъде лесно, но ще се борим", завърши Пламен Христов.