Волейболният отбор на ЦСКА беше на прага на сензация в мача си срещу фаворита за титлата в Суперлигата - Хебър. В двубой, игран в софийската зала "Васил Симов" момчетата на Александър Попов отстъпиха драматично с 2-3 гейма.

Хебър обърна ЦСКА в София

Хебър обърна ЦСКА в София

Македонец блести за тима

Ето какво сподели наставникът след оптимистичната игра на неговите възпитаници.

"Хубавото е, че не играхме в нашата зала, лошото е, че загубихме. Хубавото е, че не играхме с прекомерния респект към далеч по-боеспособния, но не по-класен отбор на Хебър.

Младите момчета се борят, въпреки, че не им стига още доста и дават всичко от себе си без тази притеснителност, която е присъща за тяхната възраст.

В тайбрека, дали побеждаваме, дали губим волейболът е малко по-различен. Те извадиха много топки, дали заради тяхно умение или заради наша не сигурност в атака, не мога да ви кажа. Те поведоха, почувстваха се по-сигурни. Ние се върнахме, бяхме на 1 точка разлика, но не успяхме.

Аз мисля, че феновете на ЦСКА трябва да са щастливи да ни виждат. Иван Колев замина за Австрия в отбор от Шампионската лига. Няма да коментирам думите на Борислав Кьосев", каза Александър Попов.