Дебютиралият преди седмица за националния отбор Виктор Йосифов е много близо до договор с втородивизионния италиански М Рома. Това обяви центърът в интервю за в. 7 дни спорт. "Да, имам предложение от Рома. В момента чакаме да изпратят някакъв договор. Не съм получавал други оферти. Всичко с италианците е договорено, остава само да подпиша", заяви играчът на Черно море БАСК.

Той бе категоричен, че методите, по които се работи в националния отбор са съвсем нови и е необходимо време, за да може всички да свикнат с тях. "Убеден съм, че тази система ще проработи и резултатите ще дойдат", изрази оптимизъм Йосифов.

Блокировачът призна, че отборите, които ще участват в световната квалификация в края на следващата седмица не са за подценяване. "Надявам се да се класираме за световното, като спечелим и трите мача във Варна. Отборите в групата въобще не са леки, имат много класни състезатели. Чехия и Холандия са доста силни, Португалия е по-слаб съперник, но в никакъв случай не е за подценяване", допълни той.