В петък, събота и неделя ще се изиграе финалния турнир за "Купата на България" по волейбол. Участие ще вземат 8 отбора, като надпреварата ще се проведе по системата на елиминиране.

ФИВБ потвърди групите за олимпийските квалификации

ФИВБ потвърди групите за олимпийските квалификации

Мъжете на България са в група с Бразилия, дамите ще играят със САЩ

Носителят на трофея Нефтохимик днес трябва да подпечата мястото си. Бургазлии ще гостуват в Горна Малина на Звездец в последния мач от четвъртия кръг. Двубоят беше отложен заради международни ангажименти на шампионите. Началният час на срещата Звездец - Нефтохимик е 18:30.

В първия двубой в пазарджишката зала "Васил Левски" от 12:15 часа ще играят Пирин (Разлог) и Добруджа. От 15:00 часа е двубоят, който е определян като финал преди финала между ЦСКА и Нефтохимик. Разбира се необходимо е днес момчетата на Найден Найденов да преодолеят Звездец.

Домакините от Хебър посрещат напористия тим на Марек Юнион-Ивкони от 17:45 часа. Програмата завършва с интригуващия сблъсък Монтана - Левски от 20:30 часа.

В събота са полуфиналите от 15:30 часа и 18:30 часа. В неделя от 18:30 часа ще бъде определен новият носител на "Купата на България".