Николай Желязков коментира победата на водения от него Нефтохимик срещу Марек Юнион Ивкони с 3-0 гейма. Сбъсъкът беше 1/4-финален за "Купата на България", игран в зала "Младост:

И Нефтохимик с чиста победа за волейболната "Купа на България"

И Нефтохимик с чиста победа за волейболната "Купа на България"

Шампионите бяха леко затруднени от Марек Юнион-Ивкони

"Видяхме много стойностни неща, доволен съм от срещата. Марек играха много добре, с изключение на първия гейм, в който ние влязохме силно и мотивирано. В такъв турнир - мач след мач, няма време да се радваш, нито да страдаш. Просто продължаваме концентрирани за следващия мач. Мисля, че момчетата не изразходиха много енергия в двубоя".

Представихме се добре не само на блок, но и в защита. Извадихме много топки - да организираме доста контратааки. Играхме добре и в атака, организацията беше на ниво, с малки изключения на моменти", каза още треньорът на Нефтохимик.

Добри беше с националния отбор, тренирахме доста време с един разпределител. Той се присъедини по-късно. Концентрираме се върху играта, това, което трябва да направим за следващия мач. Ще анализираме следващия ни противник, ще се опитаме да бъдем максимално съсредоточени", завърши Желязков.