От фенклуба на волейболния Добруджа написаха специално писмо до BGvolleyball.com. В него беше изразена позиция относно случилото се в мача срещу Хебър, загубен драматично в Пазарджик с 2-3 гейма. Ето и пълния текст на обръщението:

Хебър остана непобеден след драма срещу Добруджа

Хебър остана непобеден след драма срещу Добруджа

Гостите бяха напълно равностойни на лидера в Суперлигата

"Нашият любим отбор загуби с 2:3 гейма. Загуби от лидера във временното класиране и основен претендент за шампионската титла. Ние щяхме да приемем всичко с достойнство, както сме го правили досега, ако не бе горчивината от обидното отношение на съдийската бригада. Боли ни! Боли ни, че пропътувахме 900 километра, взехме отпуски, преместихме лекции и изпити, оставихме семейства... И защо?

За да видим подигравката с труда на играчите... Подигравка с нас феновете, подигравка с волейболната общественост в Добрич. Беше ли нужен на Хебър този коледен подарък, след като има осем мача без загуба? Не казваме, че съдиите нямат право на грешки, и те са хора.

Но тук изниква въпросът: видеочекът къде е? Защо вече девет кръга липсва? Не беше ли редно сблъсъкът между първия и третия в класирането да бъде с телевизионно излъчване?  "Благодарим" на публиката на Хебър за отношението към нас. Само да припомним, че през януари 2018 година на Купа България в Монтана ние подкрепихме Хебър.. а те къде бяха тогава?

Вече ни стана ясно и защо Владо Николов извади състезателите на Левски при гостуването в Пазарджик.

Това убива волейболът! Тази вечер Феърплейът бе погребан в зала "Васил Левски"! Благодарим на нашите момчета за всеотдайната игра! Ние сме с вас!"