Атанас Петров отдаде на характера успеха на Хебър срещу Дунав с 3-2 гейма. Ето коментара за мача на наставника пред bgvolleyball.com:

Хебър се измъчи с Дунав в Русе

Хебър се измъчи с Дунав в Русе

"Тигрите" бяха убедителни само в петия гейм

"Отборът на Дунав игра много силно в този мач. Получи се един равностоен и красив двубой, на високо ниво. Четири гейма завършиха на две точки разлика, всеки от двете страни на мрежата можеше да надделее. Ние направихме това в първите два гейма, Дунав стори това в следващите две. В третата част ние направихме три последователни грешки и това бе разликата, която даде предимство на съперника. В четвъртата част везните натежаха в полза на домакините в решителните моменти след много стабилна игра и отлични атаки на Дани Милушев.

В тайбрека обаче за пореден път показахме характер и надделяхме. За мен това е най-важното. Момчетата показаха, че умеят да задържат концентрация в решителния гейм. Бяхме водещият тим и спечелихме петата част с разлика. Доволен съм защото бяхме гости. Съставът на Дунав се бори, показа много добри изяви в този мач. Смятам, че съперникът е много стойностен отбор и това класиране, което заема не е реалното за възможностите на отбора. А това, че ние сме водач само ни задължава да отстояваме позициите си", завърши Петров.

Класиране Суперлига 2018-2019

Класиране Суперлига 2018-2019