Спортният директор на Витоша - Костадин Ангелов, коментира добрия старт на сезона за "тигрите", които след 3 кръга вече постигнаха 2 победи в елита.

Ето какво заяви Ангелов пред "Меридиан Мач".

"Фаворитът в мача ни с Лудогорец е ясен. Остава само ние да оборим очакванията. Много неща се промениха при нас през този сезон в сравнение с миналия. Всяка година надграждаме. В основата на всичко във Витоша е доброто управление на клуба и методиката", заяви Ангелов.

"През този сезон атмосферата в отбора и съблекалнята е по-различна. Взехме петима добри играчи от по-силни отбори. Там те са свикнали да гонят по-високи цели, но по една или друга причина са отпаднали от състава. Освен това Росен Кирилов смени стила на игра. Аз съм, може би, идеалист и исках от футболисти с ниско самочувствие да държат по-дълго време топката. Освен това аз работих дълго време с тези играчи. През тези години съм правил доста компромиси с момчетата - по отношение на тяхната дисциплина и професионализъм. Затова предпочитах и държах Росен да поеме нещата", добави спортният директор на "тигрите".

Витоша (Бистрица) победи Славия с 2:0 като гост

Славия отнесе звучен шамар от преобразения отбор на Витоша

Даниел Кутев донесе победата на "тигрите"