Новият спортен директор на Верея Николай Демирев разкри, че спонсори от Източна Европа ще издържат клуба за в бъдеще, но договорът между двете страни все още не е подписан официално.

"Людмил Киров помогна в един момент, в който футболистите имаха проблеми помежду си. Дойде човекът, помогна, но в крайна сметка идват нови хора в клуба, които ще инвестират сериозни средства и те искаха да доведат свой човек. Само можем да благодарим на Киров. От Източна Европа са новите хора, още не е подписан официално договорът, но 100% те ще издържат отнбора за в бъдеще. Надяваме се да има повече спокойствие и да дойдат резултатите, които всички желаем.

Людмил Киров: Исках да разтрогна с Верея още след мача с Лудогорец

Людмил Киров: Исках да разтрогна с Верея още след мача с Лудогорец

Треньорът напусна отбора

Имаше леки недоразумения между играчите, но в момента няма никакво разделение между българи и чужденци. Дори се закачаха на последната тренировка. Всичко е изгладено и се надяваме да няма пвоече проблеми и всичко да върви по вода. Обстановката в съблекалнята е спокойна.

По желание на новите инвеститори, разговарях с тях, те ме убедиха да се върна на позицията и да помогна с каквото мога на отбора. Най-важното сега е футболистите да почнат да играят, каквото могат. Тази компания гарантира, че няма да има пвоече финансови проблеми и трябва играчите само да почнат да играят", каза Демирев преди срещата между Верея и Дунав.