Старши треньорът на Верея - Александър Томаш, изрази задоволството си от успеха над Ботев, пратил старозагорци на лидерската позиция в група "А" на втората осмица. Успехът гарантира и оставането на тима в елита.

"Наистина влязохме трудно и плахо в мача, но е разбираемо. Днес съм най-щастливият човек на земята. Преди мача казах, че днешната дата трябва да бъде запомнена от клуба Верея. Искам да поздравя всички, защото в началото, когато се събрахме, всички ни считаха за първия изпадащ отбор. Но човек, когато е искрен и отдаден, нещата се получават. Когато се трудиш, когато си последователен се случва всичко. Това е един подвиг, който се дължи на всички хора, които работят в клуба", коментира Томаш след срещата.

"Ако беше лесно, нямаше да сме ние тук - щяха да са други треньори и други футболисти. Сърце и вяра - на това се дължи успехът ни! На мечти съм много голям, но реалностите са други. Всичко зависи от нас и от футболистите. Умората е огромна, но човешките възможности са неограничени", добави още младият специалист.

Верея ще играе в Първа лига и догодина след обрат над Ботев (Пловдив)!

Верея ще играе в Първа лига и догодина след обрат над Ботев (Пловдив)!

Старозагорци оглавиха група "А" след 3:1, остават в елита и следващия сезон