Оперативният директор на ФК ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов, даде интервю пред клубния канал. В него той похвали треньора на отбора Стойчо Младенов.

Стойчо Младенов: Съвестта ми е чиста, скачал съм срещу всички в името на ЦСКА, горд съм с действията си

Стойчо Младенов: Съвестта ми е чиста, скачал съм срещу всички в името на ЦСКА, горд съм с действията си

"При обединение може да достигнем четвъртфинал, полуфинал в Европа"

Ето какво каза Младенов:

"Условията в Турция са отлични, терените са перфектни, всечко се изпълнява по план. Познавам Тошко Янчев отдавна като честен и доблестен човек, който държи на морала. За мен той е последният мохикан на ЦСКА, защото след него няма друг с толкова много мачове и участия в евротурнирите. Като изключим един малък период в Царско село, на практика той сега започва кариера като старши треньор и аз вярвам, че тя ше бъде успешна, защото като помощник показа много потенциал.

Привлякохме през зимата много добри играчи в лицето на Педриньо, Бидунга и Карагарен, които създадоха по-голяма конкуренция и това е за доброто на отбора. Селекцията обаче е отворен процес и ако имаме възможност, ще подобрим още качеството на отбора.

ФК ЦСКА 1948 се представи отлично през есента и всички в клуба сме изключително доволни от свършената работа от предишния екип. Искаме да запазим третото място в първенството, а защо не и го подобрим. В клуба работят хора с манталитет на победители и класиране в евротурнирите е реална цел пред отбора. С изключение на левия бек имаме убийствена конкуренция на всеки пост.

Желанието за победа е еднакво и като треньор, и като директор, всичко останало е различно. Работата на старши треньора е денонощна, отговорността е огромна и тя пада най-вече върху старши треньора".