Оперативният директор на ФК ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов говори за младия наставник на "червените" Тодор Янчев, както и какви са целите пред клуба до края на кампанията.

Младенов пожела много успехи в треньорската професия на доскорошния си помощник Янчев и изрази задоволството си от все по-силно навлизащата вълна от млади български специалисти.

Цветомир Найденов: Върнахме 8-часовия работен ден и резултатите не закъсняха

Цветомир Найденов: Върнахме 8-часовия работен ден и резултатите не закъсняха

По повод разгрома

"Тепърва ще придобиваме впечатления от Тодор Янчев като треньор. Той направи една голяма кариера като състезател и сега му пожелавам същото и като треньор. Аз обикновено избягвам да давам съвети, но, разбира се, ако дойде при мен с конкретен въпрос, бих му помогнал. Той има потенциал да стане много добър старши треньор", заяви Младенов пред БНТ.

"Много е радостно, че такива млади треньорски имена навлизат в българския футбол (Станислав Генчев, Христо Янев, Владимир Манчев и други). Аз съм сигурен, че разполагат с нужните качества и знания да тласнат българския футбол в положителна насока. Убеден съм, че някои от тях в един момент ще водят и националния отбор", допълни легендата на ЦСКА.

Стойчо Младенов разкри още, че за него място в евротурнирите е напълно постижима цел за ФК ЦСКА 1948, но добави, че тима го очакват тежки мачове, първият от които срещу ЦСКА - идната неделя (12 март).

"Място в евротурнирите е постижима цел, но нека да не забравяме, че ни очакват тежки мачове. Отборът ни разполага със сериозен потенциал и смятам, че ще се справи с напрежението, когато то дойде. Разполагаме с добри футболисти и добър треньор, който вярвам, че ще се справи", заяви оперативният директор на ФК ЦСКА 1948.

ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА ще се играе на националния стадион?

ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА ще се играе на националния стадион?

Възможен е такъв вариант