Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Николай Киров заяви преди срещата с ЦСКА от 14-ия кръг на efbet Лига на стадион "Българска Армия", че е нормално противникът да има проблеми с натрупаната умора.

"Очакванията ми са за един труден двубой срещу сериозен противник. Противник, който се намира в челото на класирането и притежава качествен състав. При всяко положение при тях има натрупана умора, но те имат и по-голяма ширина на състава. Предполагам, че ще правят необходимите ротации. Като физика е нормално противникът да има проблеми", сподели Киров.

Официално: ФК ЦСКА 1948 се премести на стадион "Витоша Бистрица"

Официално: ФК ЦСКА 1948 се премести на стадион "Витоша Бистрица"

Това обяви лицензионната комисия към БФС

"Нямам никакви кадрови и здравословни проблеми. Вижда се, че мачът е с по-различен заряд от самото поведение на състезатели през седмицата. Надявам се, че това ще се прехвърли на терена и в понеделник", добави треньорът на ФК ЦСКА 1948.

"Обсъдено е със спортно-техническия щаб преместването в Бистрица. Стадионът в Бистрица предоставя много добри условия като терен, за да се провеждат едни нормални срещи", продължи специалистът.

"Виждам разлика в поведението на играчите преди почивката и след нея. Реагираме твърде късно, след като съперникът ни поведе. Имахме разговор със състезателите на тази тема през седмицата. Надявам се да са били ползотворни."