Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Николай Киров говори пред медиите преди гостуването на Левски. Срещата на "Герена" е в събота от 19:45 часа. 

"Очакваният ми са за тежък двубой срещу сериозен противник, с традиции в българския футбол и сериозен импулс в последните дни. Това се забеляза в последната среща срещу Локомотив Пловдив", започна треньор №1 на България за 2020 година

"Като треньори по най-бързия начин се опитахме да изкараме от еуфорията нашите състезатели. Преди това доста време са били в по-различно настроение. В предстоящия двубой е много по-важно да сме дисциплинирани и концентрирани. На стадиона като "Герена" това е най-важното, за да вземеш положителен резултат", обясни Киров.

"Имаше доста работа на терен, която продължи и тази седмица. Независимо от резултата, анализите показаха, че имаме няколко сериозни проблеми. Имаме още много работа.

"В Левски видях сериозен импулс, тактическа дисциплина, много различен начин на игра. Имах възможност с Арда да срещна Левски съвсем скоро", призна той.

"Всеки един двубой е едно тактическо надиграване. Не знам как ще протече самата среща, но неимoверно ще има надиграване. По-концентрираният отбор мисля, че ще спечели".

"Доста работихме миналата седмица в защита. Забелязахме проблемите в тази фаза. ЗА жалост, допуснахме гол и в миналия мач. Не може да се работи само във фаза защита. Трябва и в атака да се работи. Новите попълнения им беше най-лесно. Те знаят моите изисквания. С другите все още се запознаваме. Атмосферата е добра".

"Нямаме никакви проблеми от никакъв характер. Добро ниво на състава е като физика. Не мисля, че това беше водещото в предния двубой. Добри неща направихме в атака и това сякаш беше разковничето".

"Аз очаквам голяма подкрепа за отбора на Левски. Няма как да коментирам с вас тактически схеми, които ще използвам. Важното е дали футболистите ще изпълнят задачите, които им поставим".

"Още преди да започна работа бях на място и водих разговори. Всеки един специалист в един клуб е много важен. Колкото повече специалисти работят със състезателите толкова по-добре", каза още Николай Киров.

Левски ще иска допинг проверка за мача с ФК ЦСКА 1948

Левски ще иска допинг проверка за мача с ФК ЦСКА 1948

Двубоят е в събота