Новият нападател на ЦСКА 1948 - Мартин Камбуров е оптимист, че новаците в Първа лига ще постигнат победа в откриващия мач срещу ЦСКА за кампания 2020/21. Звездата призна, че Петър Жеков е неговият основен мотиватор, за да продължава футболната си кариера. Ето какво каза той пред БНТ:

Красимир Балъков: Не мога да кажа дали ще победим ЦСКА, но ще дадем всичко от себе си

Красимир Балъков: Не мога да кажа дали ще победим ЦСКА, но ще дадем всичко от себе си

Наставникът на ЦСКА 1948 гледа на срещата с "армейците" като на един нормален мач

"Не съм работил с Краси Балъков. Надявам се да си бъдем взаимно полезни. Ще дам всичко от себе си. Аз през годините съм сменил доста треньори. Ще гледаме заедно да си вършим работата.

Мисля, че мачът с ЦСКА ще бъде 50 на 50. Имаме качествени футболисти, опитни. Ще бъде равностоен мача. Надявам се ние да бъдем победители. Ще направя всичко възможно, за да съм готов за този мач.

Жеков ми е като мотиватор да продължавам напред. Знам какво е да се вкарат 150 гола. Това е уникален труд, много лишения. Дано след години мотивирам някое дете да ми гони рекорда.

Само си пожелавам да съм здрав. Това е Божа работа дали ще го стигна. Говори се за моите 39 години. Едва ли не, че правя чудеса.Не е така. Виждате колко спортисти се връщат на сериозна възраст. Ибрахимович ми е набор, виждате какво прави. Роналдо и Меси се борят всяка година за "Златната топка". За мен годините са едни цифри".

Дерменджиев със сензационно решение - вика Мартин Камбуров в националния отбор?

Дерменджиев със сензационно решение - вика Мартин Камбуров в националния отбор?

Нападателят може да бъде в разширения състав за Лига на Нациите