Старши-треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори след измъченото равенство на тима му с Локомотив (София). Приятелският двубой в "Надежда" завърши при резултат 2:2, а "червените" се спасиха от поражение с два късни гола на Василев и Бастунов.

"Трета контрола за нас през три дни. Видя се, че не сме от най-свежите. Тези, които са играли по-малко, получиха шанс. Нормално, нека видим състоянието на всички. Хубаво е, че накрая достигнахме до равенство. Нападател като Мартин Камбуров липсва, разбира се. Затова сме го взели в състава. Жалко, че не е в оптимална форма. Той каза, че се чувства вече по-добре. Мога да кажа, че до голяма степен съм избистрил състава.

С времето ще трябва да изчистим някои неща, нови сме в efbet Лига, трябва да свикнем с темпото на първенството. Знаете, че залагаме изцяло на български футболисти, дойде време да се даде шанс на българите. Надявам се те да ни зарадват.

Като треньор гледам на мача с ЦСКА като на един нормален мач. Исторически мач, както казахте, излизаме, готвим се по най-добрия начин. Ще дадем всичко от първата минута, пък да става каквото ще да става . Мисля само за ЦСКА 1948 и за това какво предстои. Вълнува ме бъдещето. Не мога да кажа дали ще победим, но ще дадем всичко от себе си, за да го сторим. В ЦСКА 1948 винаги трябва да работим на 100%, всеки мач се излиза за победа! Знаем, че трябва да дадем всичко от себе си", каза Бала по повод първия двубой на неговия тим в efbet Лига срещу ЦСКА на 7 август от 20:00 часа.