Треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори за първата част от подготовката на отбора.

"Ако не ми харесваше, нямаше да бъда тук. Това е един клуб, който не бърза със своето развитие, но в същото време прави големи крачки напред. Доволен съм от трите седмици подготовка досега. Изключително много наблегнахме на физическата кондиция. Имахме и контролни срещи, в които пробвахме и доста неща от спортно-техническите елементи. Всички са здрави и никой не е изпуснал тренировка. Футболистите работят добре и не мога да не бъда доволен", каза Балъков.

"Ситуацията е такава, че в момента не можем да намерим по-сериозен противник от елита. Търсим съперници от чужбина. Ако можем да намерим такъв, може да направим контрола в Банско. Но ние сме длъжни да работим по най-добрия начин и втората фаза да бъде така успешна, както и първата. Ако не направим сериозна контролна среща, ще трябва да коригираме някои неща в движение", допълни той.

ЦСКА 1948 с нови екипи и емблема (СНИМКИ)

ЦСКА 1948 с нови екипи и емблема (СНИМКИ)

Вижте какво обявиха от клуба

"Знаем, че отборът много желае да реализира това, което ние като треньорско ръководство искаме да постигнем. Имаме много млади състезатели, имаме и опитни. Сега най-много още един човек в средата на терена ни трябва, ако можем да намерим, за да имаме повече конкуренция", каза специалистът.

"Сезонът ще го анализираме, когато завърши. В момента отборът има цел да има визия, да има стил на игра, който е разпознаваем, атрактивен, съвременен, доколкото силите и възможностите ни като потенциал, го позволяват. След това преди зимната подготовка ще направим по-сериозни анализи. Ако трябва нещо да се промени, ще се промени", каза още той.

ЦСКА и ЦСКА 1948 в битка за Марселиньо

ЦСКА и ЦСКА 1948 в битка за Марселиньо

Бразилецът дори не попадна в групата за мача на Лудогорец с Локомотив (Пловдив)