Красимир Балъков остана крайно разочарован от загубата на водения от него ЦСКА 1948 от Берое с 0:4. Наставникът смята, че някои играчи са били притеснени от срещата и предупреди, че в отбора ще играят само хора, които показват нужното самочувствие да са част от "червените":

Берое разгроми ЦСКА 1948 в контрола

Берое разгроми ЦСКА 1948 в контрола

Двата отбора ще играят един срещу друг във втория кръг на новия шампионат

"Ние създаваме много положения, но не можем да вкарваме. Това е нормално в една контрола. Берое е с изключително силен отбор. Имах усещане, че бяха притеснени моите футболисти. Няма право никой да се усеща, че е притеснен в тоя клуб.

След двата гола през първата част мисля, че стояхме добре. През второто полувреме играхме значително по-добре, но не успяхме да вкараме. Хубаво е да се анализират някои неща. До момента не сме играли с такива сериозни противници. Имаме млади момчета, но трябва да знаят, че тук ще играят само хора със самочувствие, които ще се борят само за победа.

Още не са се напаснали всички към отбора. Селекцията е отворен процес и мисля, че засега е приключила, но има много време до края на трансферния период. Имаме по двама състезатели на всеки пост. С времето всичко ще си дойде на мястото. Най-лесно е да загърбим българите и да вземем чужденци, но е време да дадем шанс на нашите момчета. След две-три години тези момчета ще бъдат имена в българския футбол. Надявам се, че ще се сработим за първия мач Красимир Балъков.