Красимир Балъков коментира равенството за ФК ЦСКА 1948 в контролата срещу Динамо (Киев). Ето какво каза специалистът:

"Не мога да не бъда доволен. Първо от сериозността след това и от тактическа гледна точка. Тези, които влязоха също се отнесоха сериозно. Efbet лига може да идва!

Забравили сме вече къде е бил отборът. Сега се стремим към върха. Ако играем така, както днес, ще бъдем със сигурност в топ 6. Отборът трупа опит и самочувствие. Няма титуляри и резерви. При нас всеки може да започне мача, всички са подготвени тактически по един и същ начин.

Цветомир Найденов: Не ставало само с българи, а?

Цветомир Найденов: Не ставало само с българи, а?

"Преди 4 години играхме първата си контрола със Спортист (Драговищица)"

Младите футболисти са при нас, за да се развиват, да растат, да играят, и ако Господ е казал след някое друго време може да опитат от футбола, който аз съм играл.

Доволни сме, направихме много добра работа. Тази проверка даде отговор на това, което бе неизвестно. Тук срещу този противник мотивацията бе същата както, когато играем срещу отбор от първенството. Да си завършим лагера, да сме здрави и другата седмица се връща efbet Лига.

ФК ЦСКА 1948 с равенство срещу Динамо (Киев), проектонационал спаси дузпа за столичани

ФК ЦСКА 1948 с равенство срещу Динамо (Киев), проектонационал спаси дузпа за столичани

При втория си опит от бялата точка украинците бяха успешни

Днес не използвахме трима от основните си играчи, тъй като имаха дребни проблеми. Играхме с Марин в защита, той за пръв път играе на тази позиция и му свалям шапка.

Ние може да погледнем и към първото място, но не е реално. Хубавото е да се види, че отборът расте", каза Балъков.