Бившият нападател на ФК ЦСКА 1948 Костадин Хазуров даде интервю за официалния сайт на клуба. Той е на мнение, че "червените" вървят в правилната посока. 

"Първият период беше 2003-04. Още в дебютния си мач на 18 г. отбелязах гол, станах най-младия футболист с хеттрик в историята на ЦСКА. Втората година станахме шампиони, записах и няколко мача в Лига Европа. Да, докоснах се до страни, в които според мен футболът е на по-високо ниво. Разлика в тренировъчния процес, това беше много полезен опит. Не е лесно да се откажеш от футбола, но след 32-33 години мотивацията не е същата", започна той.

"Хубавото е, че останах в сферата на футбола - много го обичам и това е нещо, което работя цял живот. Работата с деца беше опит, който няма да забравя - те играят с любов, не мислят за пари. Страхотно е, чувствам се много добре, благодарен съм на ръководството, че получих шанс. Това говори за едно европейско мислене, ако погледнете примерно в Бундеслигата - има треньори на по 25 години, трябва да погледнем към това, което се случва в Западна Европа, трябва да се дава шанс на младите".

"Разликата е, че при децата тепърва се изграждат тепърва като характери и като качества, докато в мъжкия футбол вече има изградени характери, тук не е нужно много обяснение. Сходство е, че играем футбол, но са различни натоварванията - при децата са малко по-лесни, в мъжкия футбол има много по-големи изисквания. Аз смятам, че вървим в много добра насока - отборът в последните месеци се разви, отделните футболисти се развиха индивидуално - показателно е, че имаме шестима национали. Не се съмнявам, че в бъдеще ще бъдат извикани - просто се работи добре и резултатите си идват", завърши Хазуров.

Ангел Бастунов: Във ФК ЦСКА 1948 нямаме конкретни цели, играем мач за мач

Ангел Бастунов: Във ФК ЦСКА 1948 нямаме конкретни цели, играем мач за мач

"Целта е да израстваме с всеки следващ и да се развиваме"