Звездата на ФК ЦСКА 1948 Галин Иванов получи наградата си за най-добър на последния кръг на изминалия сезон на efbet Лига.

"Почти нищо вече не си спомням от последния мач срещу Лудогорец. Искам да благодаря на всички, които гласуваха за мен, Мина много време от този двубой. Радвам се, че отбелязах два гола и победихме разградчани, въпреки че имаха доста липсващи футболисти, но все пак това е Лудогорец. Получи се добър резултат и мач.

Настроението в отбора е добро, Знаете, че в първия мач играем срещу ЦСКА. Мобилизирани сме. Мисля, че те са фаворит. Имаме много млади футболисти, а ни напуснаха опитни, но ще се представим на едно добро ниво. Предишните два мача бяха много различни от сегашния. Няма да има нищо общо. Очаквам да играем добър футбол и ако имаме възможност да победим. Най-вече да нямаме контузени.

По-скоро е предимство за тях, защото играят официални двубои, а ние все още нямаме такъв. Мисля че ще бъдем подготвени добре физически и ще успеем да се противопоставим срещу ЦСКА. Много хора ни напуснаха, а сега има доста млади момчета, които не са играли в елита и ще направят дебют в неделя. Амбициите са отборът да играе атрактивен и бърз футбол, и ако може да влезем в шестицата. Тази година ще бъде много по-трудно, но се надявам да успеем.

ФК ЦСКА 1948 преизбра Управителния си съвет

ФК ЦСКА 1948 преизбра Управителния си съвет

Гьонов остава председател

Имам амбицията да надграждам всяка година, но мисля, че имам по-добро постижение от това да вкарам девет гола. В Славия смятам, че бяха 11. Искам да вкарвам повече голове, да имам повече асистенции и да помагам на отбора да върви нагоре.

Имаше вариант да се върна в Славия, но нещата не се случиха и за момента оставам в ЦСКА 1948. Готвя се с тима и ще дам всичко от себе си. Не съм аз човека, който да оценява националния отбор, защото си има треньори. В момента има много млади момчета и смятам, че е необходимо време на отбора да се сработи. Нека оставим тимът на спокойствие и мисля, че след няколко години нещата ще се получат.

Това решение на БФС за българските играчи, трябваше да се направи по-рано. Да играят по 4-5 българи, както е в Азербайджан. По този начин българите ще имат по-голямо самочувствие. Това е една тема, в която няма да навлизаме дълбоко.

Надявам се първенството да бъде по-оспорвано, за да бъде интересно. Но не смятам, че ще има промяна за първото място, защото Лудогорец е с две-три класи над останалите. Няма какво да се лъжем. ЦСКА с Любо Пенев като треньор, ще направят добър сезон. Надявам се първенството да е по-оспорвано, за да идват повече хора на стадионите.

ФК ЦСКА 1948 пусна скъпи билети за мача с ЦСКА

ФК ЦСКА 1948 пусна скъпи билети за мача с ЦСКА

Феновете ще трябва да се бръкнат

Може да е плюс за Левски, че се готви изцяло на "Герена". Доколкото чувам и виждам са много сплотени. Левски си е Левски и никога не трябва да бъде подценяван. Според мен ще е на по-добро ниво от миналия сезон. Ще видим дали сме направили добра подготовка в първите мачове. За момента всичко е нормално. Шефовете казаха да станем шампиони. Не знам, ще се опитаме и ще видим", заяви Галин Иванов в Пресклуб "България".