Четирима са играчите, които ФК ЦСКА 1948 Сф почти сигурно ще привлече от Локомотив (Пловдив), разбра "Тема Спорт". За двама от тях вече са писа. Това са звездата на черно-белите и голмайстор на тима Бирсент Карагарен, както и десният бек Матеус Силва.

За тях двата клуба вече са постигнали окончателна договорка, като остава футболистите да уточнят личните си условия.

С това обаче обезкървяването на смърфовете от страна на ФК ЦСКА 1948 Сф няма да спре. Столичани са започнали преговори за привличането на още двама играчи. Това са централният защитник Раян Бидунга, както и офанзивният халф Джовани.

Вероятността и те да се озоват в клуба, домакинстващ в Бистрица, е доста сериозна. Не е изключено Матеус и Карагарен да бъдат обявени официално от ФК ЦСКА 1948  до часове.

Заговори се и за още един футболист, който може да извърви пътя от Пловдив до столицата. Това е вътрешният полузащитник Пиер Зебли. Той вече бе в София, където рита за Царско село, и оттам се озова при черно-белите.

Според запознати обаче Зебли е желан от още един роден клуб, като има и интерес към него от чужбина. Пиер е по-малко вероятно да акостира в Бистрица за разлика от другите четирима. За всеки от тях ще бъде платена трансферна цена.

Явно и през този трансферен пазар ФК ЦСКА 1948 Сф ще е най-активният клуб у нас. Вече е договорено бразилското крило Педриньо. Набелязан е и вратарят на Септември  Шейтанов. Не е изключено бройката на новите попълнения да достигне дори двуцифрено число. Голяма част от тях са били одобрени от напусналия изненадващо тима Любослав Пенев.

ФК ЦСКА 1948 се включи в благотворителния търг „Заедно за Емо“

ФК ЦСКА 1948 се включи в благотворителния търг „Заедно за Емо“

Клубът дари мачов екип на лидера на тима Ивайло Чочев