ФК ЦСКА 1948 най-после намери треньор, който да влезе като помощник на Тодор Янчев в първия отбор на тима, предава БТА. Към щаба на Янчев като негов асистент ще се присъедини Мирослав Косев, който за последно беше асистент на Велислав Вуцов във втородивизионния ФК Крумовград.

Мирослав Косев е роден през 1974-а година в Бургас и играе като полузащитник в местните Нефтохимик и Черноморец. И въпреки че е юноша на "зелените", той има много повече мачове в професионалния футбол за Черноморец. Като футболист, в Първа лига има близо 160 мача и 21 гола.

И Малин Орачев отказал да влезе в щаба на Тодор Янчев във ФК ЦСКА 1948

И Малин Орачев отказал да влезе в щаба на Тодор Янчев във ФК ЦСКА 1948

Орачев е имал разговори с управата на 3-ите в есенното класиране

Треньорската му кариера е също доста богата, включвайки престой в Китай като част от екипа на Ясен Петров, а също така е бил асистент и в Левски.

Косев и Янчев се познават отлично от времето си на футболисти в Бургас, където са носили екипите и на двата местни клуба.

Треньор от школата на ЦСКА отказа да стане помощник на Тодор Янчев

Треньор от школата на ЦСКА отказа да стане помощник на Тодор Янчев

Отклонил е предложението през миналия петък

Янчев наследи Любослав Пенев на треньорския пост при столичани, които са на 3-о място през есента в efbet Лига. С попълването на екипа му обаче се оказа малко по-сложно, тъй като не се стигна до споразумение последователно с Неделчо Матушев, Малин Орачев и Румен Трифонов.