Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов говори след победата с 2:0 срещу Славия. Той коментира предстоящия евробараж с ЦСКА в петък и каза, че цяла България ще го гледа.

"Надявам се, че отборът е готов. С всеки мач играем по-добре. Върнаха се някои контузени футболисти. В оптимален състав сме. Отиваме в петък и каквото стане", започна Гьонов.

"Натрупаха доста мачове младите. Има инерция в тях. Понабраха самочувствие и напрежението няма да е фактор", продължи той.

"Винаги е емоционален мачът с ЦСКА. И двата отбора ще излезем мобилизирани. Предполагам, че цяла България ще го гледа този мач. Ще бъде интересно. Нека по-добрият да победи. Постоянно има движение. Има преговори. В момента фокусът е на съвсем друга вълна. После ще мислим за селекцията", сподели Гьонов.

"Не мисля, че на този етап отборът е готов за Европа. Виждате, че е с много млади футболисти, които надграждат. Надявам се, че с няколко попълнения ще можем да израснем, за да се представим по-добре от миналата година".

"Със сигурност ще продължаваме да залагаме на млади. Нашата политика с въвеждането на втори и трети отбор е да даваме шанс на най-добрите. Тези, които са селектирани и дойдат при нас, им даваме шанс, когато покажат, че са достатъчно готови да играят в първия отбор. Даваме им шанс да играят на най-високото ниво в мъжкия футбол".

"В момента футболистите са добре подготвени, ще успеят да възстановят. Емоцията след днешния мач е изключително положителна. Мисля, че даже един ден по-малко в тръпнене за мача е по-добре", коментира още той.

"Очаквам домакините да направят добра организация, всичко да е нормално. Естествено ще има заряд и емоция, но футболът е затова", завърши Гьонов.

ФК ЦСКА 1948 си спечели бараж с ЦСКА след победа над Славия!

ФК ЦСКА 1948 си спечели бараж с ЦСКА след победа над Славия!

Вижте как се разви мачът