Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов заяви, че парите не са били поставяни под въпрос при преговорите със Стойчо Младенов. Гьонов говори пред медиите при днешното представяне на Екзекутора, който ще изпълнява длъжността на оперативен директор при столичани.

"Не мисля, че парите са поставяни под въпрос. Нашата цел е да има обединение сред феновете и да има единен ЦСКА. Обединение на феновете и хората, за да имаме един ЦСКА. От това разделение, което го има, печелят нашите опоненти. В близко или далечно бъдеще клубът ще бъде един.

Стойчо Младенов: Къде да отида? В Лудогорец, в Левски?

Стойчо Младенов: Къде да отида? В Лудогорец, в Левски?

Екзекутора обяви, че прекратява треньорската си кариера

От ден едно се опитваме да покажем, че това е работещият модел - клуб на феновете и клуб на легендите. Няма да обърнем гръб на никого. Всеки е добре дошъл да дойде и да подкрепи отбора. Стойчо Младенов е оперативен директор и ще спомага за структурното и организационно равнище. Искаме да се развиваме. Сами знаете в европейските клубове колко хора работят в оперативното развитие. Убеден съм, че ще ни бъде безкрайно полезен.

Спортно-техническата власт си остава единствено и само в ресора на Любо Пенев. Знаете, че си партнираме с баскетболния отбор. Имаме проект за развитието на клуба. Подобряваме с всеки изминал ден стадионът в Бистрица и тренировъчните бази. Не спираме да развиваме клуба и някои изненади ще видите още в неделя", каза Гьонов.

Сгромолясването на Екзекутора

Сгромолясването на Екзекутора

Съществуват ли морални ценности за Младенов