Наставникът на Царско село Никола Спасов коментира поражението с 0:3 от ЦСКА. Специалистът призна, че след първото попадение във вратата на Иван Чворович отборът му не е показал увереност, че може да обърне резултата.

ЦСКА победи Царско село с 3:0

ЦСКА с безпроблемна победа над Царско село на "Армията"

Рубен Пинто отново в игра за "червените"

"Получихме бързо един гол и всичко свърши. Футболистите не вярваха, че можем да направим нещо. Поне отвън така изглеждаше. Падна им мотивацията. Тотално разочарован съм след това представяне през второто полувреме. ЦСКА не бяха толкова непреодолими, колкото показва резултатът. На полувремето говорехме, че трябва да продължаваме така и да бъдем агресивни. Получихме бързо първи гол, след което се опитах по някакъв начин да разнообразя играта в нашия отбор. Получихме втори и трети гол. Ще продължим да се готвим и да ставаме по-добри. Позитиви имаше. Играхме спокойно, държахме топката, но това беше. Не мога да си обясня как допуснахме първия гол. Липса на концентрация, увереност и тактическа дисциплина в дадените моменти".

"Нормално е да имам добри чувства към Черно море. В крайна сметка работата си е работа. Аз работя в Царско село и ще направя всичко възможно да вземем този мач. Ще бъде трудно, защото Черно море е силен отбор".