ен след завръщането си от България Жозе Моуриньо обяви, че е притеснен от поканата към Гарет Бейл за мачовете на националния отбор на Уелс. Притеснението му идва от факта, че нападателят тъкмо започва да влиза във форма.

Бейл започна като титуляр при победата с 3:1 срещу Лудогорец в Разград в Лига Европ. Той игра сравнително добре, но беше заменен през второто полувреме. Тотнъм ще гостува на слабака Уест Бромич в неделя в последния кръг преди прекъсването за националните отбори.

"Той е футболист, който имаше достатъчно проблеми в миналото. И работи толкова много, заедно работихме толкова много, за да лъде отново онзи играч, който всички харесват. Надявам се, че в националния отбор на Уелс ще бъдат внимателни и няма да разрушат труда, който вложихме в предишните няколко месеца.

Уелс има два мача в турнира Лига на Нациите и очакванията ми са да играе, но също така се надявам да има и правилните периоди за възстановяване. Трябва да се направи точен анализ каква е разликата между единия мач и другия. Трябва и да дозират минутите, които ще играе, за да не се премине нивото на преумората", сподели загриженият за състоянието на Гарет Бейл наставник.

Лудогорец загуби от Тотнъм с 1:3

Слабо първо и добро второ полувреме за Лудогорец не бяха достатъчни срещу Кейн и компания

Кешеру вкара гол във вратата на пореден европейски гранд