Бъдещето на Антонио Конте ще е ясно до 48 часа, но голяма част от английските медии са на мнение, че италианецът ще бъде уволнен от Тотнъм.

В събота той изригна срещу играчите и ги обяви за егоисти, след като Шпорите профукаха два гола аванс в края и завършиха 3:3 срещу последния Саутхемптън.

Антонио Конте:  Да завършиш в Топ 4 е като да спечелиш Висшата лига

Антонио Конте: Да завършиш в Топ 4 е като да спечелиш Висшата лига

Надпреварата за място в Шампионската лига ще бъде много, много трудна, споделя той

Според хора близки до мениджъра, избухването му през уикенда не е защото иска да бъде освободен, а просто е изразил това, което чувства от известно време.

Както е известно договорът на Конте и до края на сезона и дълго време има слухове за това дали ще остане или ще си тръгне. След случилото се сега обаче, е много вероятно да напусне и то съвсем скоро.

Мизерията в Тотнъм е пълна, Конте иска да бъде уволнен незабавано

Мизерията в Тотнъм е пълна, Конте иска да бъде уволнен незабавано

Така смята Джейми Карагър

В момента той е в Италия при семейството си, но президентът Даниел Леви сериозно обмисля раздяла със специалиста, тъй като счита, че след случилото се отношенията вътре в тима мече ще бъдат разбити.

Големият проблем е това, че не е ясно кой ще застане в този момент начело на лондончани, които въпреки всичко имат шансове да завършат в Топ 4, а от финансова гледна точка това е ключово за клуба.