Президентът на Тотнъм Даниел Леви ще отговоря на въпроси от феновете по време на форума Fans Forum на клубния стадион във вторник вечер. В една от редките си публични изяви Леви ще уважи форума, организиран от Тотнъм за първи път от времето на Маурисио Почетино начело на тима.

Той ще бъде придружен от настоящия мениджър на лондончани Ангелос Постекоглу, капитана Хюн-мин Сон, старши треньора на женския състав Робърт Вилахам и капитана на тима Бетани Ингланд.

Мениджърът на Тотнъм може да се похвали с невероятен рекорд

Мениджърът на Тотнъм може да се похвали с невероятен рекорд

Отборите на Постекоглу спечелиха 42 от последните си 50 домакински мача и той беше попитан дали това е една от причините президентът на Тотнъм Даниел Леви да го наеме

Тотнъм записа отличен старт на сезона под ръководството на Постекоглу, а по-рано през март Даниел Леви бе принуден да се раздели с тогавашния мениджър Антонио Конте. Последваха няколко протеста от страна на феновете и повтарящи се скандирания за напускане на президента.

Проведена бе и демонстрация за повишените цени на билетите за мачовете преди домакинската победа срещу Манчестър Юнайтед през миналия месец, а клубът остава без спортен директор след оставката на Фабио Паратичи през април.

"Стратегияат ни към момента е да инвестираме в състава, да изградим нов тренировъчен център и да увеличим капацитета на стадиона. Искаме да оптимизираме тези инвестиции, а след това да реинвестираме във футболисти и да изградим един успешен отбор", коментира Даниел Леви.

Очаква се в 90-минутния форум да се включат 250 привърженици на Тотнъм, избрани след гласуване.