Мениджърът Ангелос Постекоглу удължи поредицата си без загуба в домакинските мачове до 50 мача, но само след като Тотнъм отбеляза два гола дълбоко в добавеното време, за да победи Шефилд Юнайтед с 2:1 във Висшата лига в събота.

Невероятният рекорд на австралийския треньор, обхващащ периоди с Йокохама Маринос и Селтик, изглеждаше на път да приключи, но головете на Ричарлисон и Деян Кулушевски обърнаха нещата, за да продължат постижението и в лондонския клуб, който е втори в таблицата на Висшата лига.

 Тотнъм победи Шефилд Юнайтед с 2:1 в мач от Висшата лига

Тотнъм с инфарктен обрат срещу Шефилд Юнайтед, Ричарлисон герой за "Шпорите"

Ето подробности

Отборите на Постекоглу спечелиха 42 от последните си 50 домакински мача и той беше попитан дали това е една от причините президентът на Тотнъм Даниел Леви да го наеме.

"Имам много силни страни. Смешно е, че го казвам, защото аз показвам това, където и да съм бил. В крайна сметка за вашите привърженици, колкото и да се наслаждават на победите като гост, защото трябва да спечелите всяка една от тях, вие искате да ги възнаградите, когато дойдат на своя стадион.

Имах голям късмет, че в последните три клуба, които съм имал, дори в Япония имахме 30 000 до 40 000, а в Селтик билетите винаги са разпродадени и това създава атмосфера. Мисля, че това ви помага като клуб, ако сте наистина силни у дома, така че е нещо, с което се гордея", заяви Постекоглу.