Нападателят на Тотнъм - Ричарлисон заяви, че няма нищо общо с уволнението на Антонио Конте. Припомняме, че след като "шпорите" отпаднаха от Шампионската лига, бразилецът заяви:

"Този ​​сезон е просто ла***н, аз не играя. Конте ме сложи на пейката, това е невъзможно да се разбере. Трябваше да започна с Милан.

След уволнението на Конте "Tyc Sports" спекулира, че Ричарлисон и Кристиан Ромеро са дали ултиматум на Тотнъм относно бъдещето на Конте в клуба.

"Въпросите към мен като футболист и критиките към играта ми са част от футбола и аз ги приемам. Но няма да търпя да лъжат за мен! Винаги съм имал голямо уважение към Конте и всички мои треньори.

Той ми помогна много с преминаването ми в Тотнъм и винаги, когато имахме проблеми - дори и да бяха публични - ги решавахме на базата на разговор и професионализъм - и той може да потвърди това.

Не съм му се противопоставял, точно обратното. Съжалявам, че не направих достатъчно, за да остане. Когато си тръгна, му изпратих съобщение, в което му благодарих за всичко и му пожелавам всичко най-добро, защото това заслужава!

От друга страна, журналистът, отговорен за тази ужасна лъжа, не направи и най-малкото нещо - не разговаря с моя PR агент и не ме изслуша. Лош професионалист и лош човек! Трябва да се срамуваш, TyC Sports!" - написа бразилецът в Twitter.

Ас на Тотнъм поднови тренировки

Ас на Тотнъм поднови тренировки

36-годишният вратар се контузи в края на мача срещу Манчестър Сити, спечелен с 1:0 на 5 февруари