Английският Тотнъм понесе нов удар заради контузията на бразилеца Ричарлисон, който ще остане извън игра в следващите около четири седмици след като нарани коляното си.

Мениджърът на лондончани Ангелос Постекоглу оставаше без няколко от своите футболисти в различни през настоящия сезон, но изглежда събра пълен състав след завръщането на Папе Сари, Ив Бисума и Хюн-мин Сон от ангажиментите с националните им отбори през миналия месец.

Сон започва преговори за дългосрочен договор с Тотнъм

Сон започва преговори за дългосрочен договор с Тотнъм

Сон се чувства добре в Тотнъм

Ричарлисон обаче се контузи по време на поражението с 1:2 от Уулвърхямптън, а Педро Поро също остава извън игра заедно с Фрейзър Фостър, Райън Сесеньон и Манор Соломон преди утрешното домакинство срещу Кристъл Палас.

"Дестини Удоджи тренира, но Педро вероятно има нужда от още седмица", обясни Постекоглу.

"Имаме и няколко други контузии. Ричарлисон е извън строя за три до четири седмици. Той получи травма на коляното в последния мач, така че няма да играе известно време. Разочарован е, защото бе в добра форма. При Сесеньон ситуацията е трудна, но той ще получи цялата подкрепа, от която има нужда. Да се надяваме, че ще се върне по-силен", добави мениджърът на Тотнъм.