Мениджърът на Тотнъм - Анге Постекоглу, призна превъзходството на Манчестър Сити, но изрази задоволство, че неговият тим успя да стигне до равенство 3:3 в гостуването си на английския шампион.

"Това беше зрелищен мач. Имахме късмет, че се задържахме в него до почивката. Сити можеха да ни отнесат в този период. Ситуацията наподобяваше малко на това, което ни се случи срещу Астън Вила преди седмица. Ние обаче устискахме, като второто полувреме беше много по-добро за нас с доста повече контрол и вяра в отбора.

Накрая бяхме възнаградени за това, което е страхотно за момчетата. Характерът ни е налице през целия сезон. Последните няколко резултата малко го скриха, но сме в намален състав. Помолих играчите да действат на непознати за тях позиции, но въпреки това показахме приличен футбол.

Мисля, че демонстрираме характер през целия сезон, но определено се нуждаехме от него днес. Сити е невероятен тим и в някои случаи просто трябва да се задържиш в мача както направихме днес. Не бяхме близо до нашето ниво и в Сити бяха отговорни за това. Те са невероятни, поставят те под натиск и не са загубили много мачове на "Етихад". През второто полувреме имахме повече вяра в себе си и в отбора, който искаме да бъдем, като успяхме да си пробием път обратно в двубоя. Ако не друго, подобен мач дава на играчите повече самоувереност", коментира Постекоглу след зрелищното реми.

Манчестър Сити - Тотнъм 3:3 във Висшата лига

Нова драма във Висшата лига! Ман Сити се измъкна в края от загуба от Тотнъм

Супер мач на "Етихад"