Голямата звезда на Тотнъм Хари Кейн смята, че би било страхотно за отбора мениджърът Антонио Конте да остане начело и през следващия сезон. Кейн реализира победното попадение за успеха с 1:0 над Бърнли в 37-ия кръг на Висшата лига. Тотнъм заема четвъртата позиция с 68 точки, но петият Арсенал е с мач по-малко и 66 точки в актива си.

"Все още имаме много работа за вършене", каза голаджията пред вестник Standard Sport. "Мисля, че напредъкът ни е видим откакто Антонио Конте пристигна в клуба. Показателно е колко работа може да бъде свършена за толкова кратко време. Ще видим какво ще се случи през лятото, но очаквам с нетърпение следващия сезон с такъв страхотен треньор. Да се надяваме, че сме научили много", коментира още Кейн.

Конте: Сега не е моментът да се отпускаме

Конте: Сега не е моментът да се отпускаме

Ето какво сподели

"Честно казано нямам идея какво ще е бъдещето на Конте, това е негово решение. Но той работи сериозно и с голяма страст, страхотен човек е и каквото и решение да вземе, трябва да бъде уважено. Аз и останалите момчета със сигурност се наслаждаваме на работата с него", заяви английският нападател.

"Вече казах, че съм му голям фен и се разбираме отлично. Би било много добре за клуба, ако той остане. Но както казах, това е негово решение. Сигурен съм, че ще разговаря с ръководството и ще вземе решение за бъдещето си", добави Хари Кейн.

"С Жозе Моуриньо също имахме хубави моменти, бяхме в челото на класирането в началото на сезона. Но трябва да демонстрираме постоянство във всички турнири и през цялата година. Точно в това отношение трябва да ставаме по-добри", завърши Кейн.