Димитър Бербатов е на мнение, че основният приоритет на Жозе Моуриньо и Тотнъм през този сезон, е спечелването на Карабао Къп. Ето какво каза Бербо в специалната си колонка за световен букмейкър:

"В момента мисля, че Тотнъм се нуждае най-много от трофей,. През този сезон имат страхотната възможност да направят това, след като вече се класираха на финала за Купата на лигата. Да, препятствието в лицето на Манчестър Сити е голямо, но това е финал и в един финал никога не знаеш какво може да се случи. Последният път, когато Тотнъм спечели трофей, аз играх и вкарах. Челси бе големият фаворит в този мач, но ние изненадвахме всички. Така че сегашният отбор на Тотнъм има всички шансове. Един трофей ще бъде нещо страхотно за морала на целия състав, а Жозе ще докаже, че където и да отиде, трофеите идват с него. Точно от това имат нужда в момента.

Техният приоритет №1 трябва да бъде спечелването на Купата на лигата, защото от много дълго време имат нужда от такъв трофей. Мисля, че имат и достатъчно качества, за да се класират в топ 4, така че трябва да преследват и това", коментира Бербатов.

Бербатов се шегува с Модрич: Спокойно, брате!

Бербатов се шегува с Модрич: Спокойно, брате!

Митко публикува забавен колаж