Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте ссмята, че би било чудо за неговия отбор или Арсенал да изпреварят Манчестър Юнайтед през този сезон в английската Висша лига.

"Важно е да се подчертае, че това е много, много трудна цел. Ние не сме единственият отбор, който се опитва да създаде това чудо. Шанс има и Арсенал. Юнайтед е отбор от най-високо ниво, който имаше много проблеми през този сезон.

Миналата кампания такива се появиха в Ливърпул. Отново, когато тези отбори не са в беда, вие се борите за други цели, защото в момента голямата четворка е много по-силна от другите клубове по много причини. Този сезон всичко е свързано с Юнайтед.

В момента ние сме сред отборите, които се опитват да се доближат и да се възползват от всяка грешка в който и да е от конкурентите. Ако ме попитате за шансовете ни да попаднем в Шампионска лига, ще кажа, че ще бъде много, много, много трудно.

След пет месеца виждам огромен напредък с моя отбор и трябва да се борим докрай. Имаме шанс да постигнем целта - важно е за нас да имаме подходящата амбиция и да се стегнем", каза Конте.

Поредно отличие за Хари Кейн

Поредно отличие за Хари Кейн

Изравни постижение на Серхио Агуеро