Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте похвали ръководството на Арсенал за вярата в наставника на тима Микел Артета. Италианецът говори след загубата на "шпорите" с 1:3 и заяви, че вярва, че "артилеристите" сега берат плодовете на това доверие.

"Мисля, че ако погледнем Арсенал, виждаме, че този клуб подкрепя Артета от няколко години. Арсенал го подкрепя във всеки момент, дори в трудни периоди, и сега постигат добри резултати.

Не забравяйте, че три мача преди края на миналия сезон те бяха в зоната на Шампионска лига. Те направиха добър ход. Мисля, че те са дори по-добри този сезон от миналия сезон. Те направиха добри попълнения, особено Жезуш и Зинченко, двама играчи от Манчестър Сити, които са свикнали да побеждават и имат дух на победител. Това е важно и виждам, че тяхното ниво е нараснало.

Не само по отношение на умения, но и на характер. Мисля, че се справят добре. Според мен винаги е много важно треньорът и клубът да са на една и съща вълна. Ако искате да създадете нещо важно, трябва да работите заедно и да имате добри отношения", каза Конте.

Арсенал победи Тотнъм с 3:1

Седем от осем за Арсенал във Висшата лига: "артилеристите" се разправиха и с Тотнъм

"Артилеристите" дръпнаха с 4 точки в класирането