ТОПСПОРТ и Sportcafe представят епизод №20 на предаването "Топ прогнози".

Като наши редовни зрители, вече знаете добре, че гостите в студиото ни са двама. Първо при нас за интервю идва популярно лице от българския футбол. След интересния ни разговор с него, настава време и за същинската част - прогнозите за петте дербита през уикенда.

В "Топ прогнози" предоставяме коефициентите на нашия партньор - WINBET.

Снимка 508068

Източник: topsport.bg

В петък наш специален гост бе талантът на ЦСКА Марк-Емилио Папазов

Младокът коментира пред водещия Виктор Вутов решението си да напусне школата на Левски и да се премести на "Армията". Нападателят разкри какви цели си е поставил, какво е впечатлението му от Бруно Акрапович, Гриша Ганчев и дали би се завърнал на "Герена". 

Талантът на ЦСКА Марк-Емилио Папазов гост в предаването "Топ прогнози"

Талантът на ЦСКА Марк-Емилио Папазов гост в предаването "Топ прогнози"

Предположенията си за петте дербита у нас и в Европа даде Иво Бързаков

"Наложи се да сменя отбора, но не искам да коментирам обстоятелствата. Не съжалявам, че преминах в ЦСКА. Най-сладки са головете ми срещу Левски", каза Папазов. 

"Все още не съм говорил с Бруно Акрапович. Мисля, че е добър треньор и много ще помогне на ЦСКА. С Али Соу сме разговоряли много". 

"Не мисля, че бих играл за Левски или Лудогорец. Говорих с Гриша Ганчев, когато подписах договора. Той е страхотен човек, който се отнася добре с младите състезатели", каза Папазов. 

Снимка 508067

Източник: topsport.bg

На кои футболисти подръжава и кои са любимите му отбори, както и какви цели си е поставил и защо ЦСКА лъкатуши в представянето си от началото на сезона чуйте в прикаченото видео.