ТОПСПОРТ и Sportcafe представят епизод №32 на предаването "Топ прогнози". По традиция първо при нас за интервю идва популярно лице от българския футбол. След разговора ни с него, настава време и за същинската част - прогнозите за петте най-интересни срещи през уикенда. 

В "Топ прогнози" предоставяме коефициентите на нашия партньор - WINBET.

Този петък ни гостува защитникът на ЦСКА Иван Турицов

Защитникът на ЦСКА Иван Турицов гост в "Топ прогнози"

Защитникът на ЦСКА Иван Турицов гост в "Топ прогнози"

Гледайте предаването ни този петък

Пред водещия Цветомир Лазаров той говори за кариерата си при "червените", моментното състояние на отбора и шансовете за триумф за Купата на България. 

"Не са малко мачовете ми за ЦСКА на моята възраст, така е. Невероятно е да играя за този отбор. Мисля, че продължавам да се развивам добре и искам да направя още много срещи за ЦСКА. По-удобно ми е да играя в защита. Изискванията на нашия треньор сега са да има включвания и постоянни атаки. Гледам да развивам това в себе си. Чуждо ми е да бележа. Опитвам се да развивам недостатъците си", каза бранителят. 

Снимка 524367

Източник: topsport.bg

"Доста тежък беше за нас мачът с Берое. Мисля, че съдията повлия на крайния резултат. Хиляда пъти да гледам повторение на дузпата, не виждам как може да се отсъди. За първенството разликата между нас и Лудогорец е доста голяма, но ще се борим докрай. Преди две години играхме за Купата с Лудогорец, не мисля, че сега ще е проблем отново да ги отстраним

Няма проблеми в съблекалнята. Пеняранда и Жеферсон се скараха по време на мача с Берое, но това е нормално. Емоциите ескалират. По време на мачове има караници, дори понякога се стига до бой, но след това всички са приятели", допълни той. 

Румен Трифонов в Топ прогнози: Родителите са голям проблем в юношеския футбол, ЦСКА е основен фаворит за Купата

Румен Трифонов в Топ прогнози: Родителите са голям проблем в юношеския футбол, ЦСКА е основен фаворит за Купата

Прогнозите си за петта дербита у нас и в Европа даде Радостин Спасов

"Опитваме се да държим добро ниво във всеки един мач. Липсва ни късмет, може би. Не мога да си го обясня. Мисля, че занапред ще почнем да бележим и да побеждаваме в дербитата, защото това ни липсва. Всеки един треньор си има различна гледна точка. Бруно Акрапович разчита много на дисциплината. Откакто той е при нас, дисциплината е на много високо ниво", коментира Турицов.

А кои са най-хубавите и най-лошите му спомени с екипа на ЦСКА, срещу кого му е било най-трудно на терена и на кой футболист подражава, вижте в прикаченото видео

Снимка 524366

Източник: topsport.bg

Занапред в същинската част на "Топ прогнози" своите предложения ще дават Виктор Вутов и Ивайло Димитров. Днес е ред на Вутов, който прогнозира пет от световните квалификации в зона Европа.

Ето двубоите, които попаднаха в програмата на "Топ прогнози" (Коефициентите са на нашия партньор WINBET):

Снимка 524374

Източник: topsport.bg

БЪЛГАРИЯ - ИТАЛИЯ

СЪРБИЯ - ПОРТУГАЛИЯ

ЧЕХИЯ - БЕЛГИЯ

РУМЪНИЯ - ГЕРМАНИЯ

ИЗРАЕЛ - ШОТЛАНДИЯ

Снимка 524373

Източник: topsport.bg

Припомняме, че предаването е на запис, а коефициентите са актуални към 24 март (сряда). Дали и как са се променили, може да видите тук.

Емил Спасов в "Топ прогнози": Левски няма правилна стратегия, всички разчитат само на Робърта

Емил Спасов в "Топ прогнози": Левски няма правилна стратегия, всички разчитат само на Робърта

"Странно ми е как отбори като Царско село, Монтана и Берое намират футболисти, които са креативни, а в Левски не могат"