ТОПСПОРТ и Sportcafe представят епизод №14 на предаването "Топ прогнози". 

По вече наложената традиция, гостите в студиото ни са двама. Първо при нас, за интервю, ще идват популярни футболни личности. След това ще бъде и същинската част - прогнозите за петте дербита в България и водещите европейски първенства. Предположенията ще бъдат на колеги от други медии.

В "Топ прогнози" предоставяме коефициентите на нашия партньор - WINBET.

Бившият рефер Христо Ристосков гост в предаването "Топ прогнози"

Бившият рефер Христо Ристосков гост в предаването "Топ прогнози"

Росен Ангелов от "Тема спорт" прогнозира петте дербита у нас и в Европа

В днешния ни епизод наш гост е бившият футболен рефер Христо Ристосков

Пред водещия Виктор Вутов той даде мнението си за въвеждането на системата ВАР в България. Ристосков разкритикува сериозно бившия президент на БФС Борислав Михайлов и неговите приближени. Бившият рефер каза кой, според него, би трябвало да застане начело на централата.

Снимка 501842

Източник: topsport.bg

"Имало е моменти, в които съм заплашван от футболни шефове. Такива бяха онези времена. По времето на управлението на Борислав Михайлов менажирането на съдийството тотално се обърка. Най-големият проблем е селекцията на съдиите. Изхождайки от това, че беше член на Изпълкома на УЕФА, Михайлов, се самозабрави. Базата на футболния съюз не е направена от Боби Михайлов. Това са парите на големите спонсори в УЕФА и ФИФА. Когато започнеш да си правиш гаргара с тези хора, ще имаш проблеми. Михайлов тепърва ще има проблеми", каза Ристосков. 

"ВАР помага на съдията, а не го подобрява. Технологията, както всяка друга, може във всеки един момент да допусне грешка. Не мисля, че футболът ще изгуби от ВАР. В България има трима или четирима добри съдии. Михайлов се обгради около себе си с лакеи, които не направиха нищо за развитието на съдиите. Управлението му ще тежи като воденичен камък". 

Снимка 501843

Източник: topsport.bg

"Най-важното е да има дебат за конгреса. Ако клубовете не се променят няма да се промени и футболът. Нека се опита вариант, в който човека от бизнеса да ръководи българския футбол", каза още Ристосков. 

Цялото любопитно интервю с Христо Ристосков може да видите в прикаченото видео. Той говори по още много интересни теми.

Какъв е специалният бонус на партньора ни WINBET - може да видите тук!