"Сигурен съм, че организацията ще бъде перфектна" - Красен Кралев.

Утре сряда, 1-ви декември започва продажбата на билети за предстоящия турнир Garanti Koza Sofia Open. Третото издание на турнира от категория АТП 250 ще се проведе в зала "Арена Армеец" от 4 до 11 февруари. В първия ден на надпреварата входът ще е свободен за деца до 14 години. Билетите ще бъдат пуснати в продажба в мрежата на Eventim.

Участието на Григор Димитров в София е официално потвърдено

Участието на Григор Димитров в София е официално потвърдено

Българинът е бил лесно убеден да защитава титлата си

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев заяви, че турнирът става все по-добър с всяка следваща година и изрази увереността си, че организацията и през 2018 ще бъде на много високо ниво:

"За мен е огромно удоволствие да присъствам на пресконференцията, даваща начало на кампанията за турнира. Сигурен съм, че организацията ще бъде перфектна. Турнирът всяка година надгражда и съм сигурен, че тази година ще отбележим нови рекорди по посещаемост и качество на организацията. Този турнир е прекрасен пример за сътрудничеството между държава, федерация и частна компания", заяви Кралев.

"Подготвили сме изненада със световно известно име, което ще изнесе лекции, но ще го запазя в тайна", добави президентът на БФТенис Стефан Цветков.

"Григор направи удара на годината - срещу Йежи Янович (на Sofia Open 2017)", каза директорът на турнира Пол Макнами.

"Надяваме се да видим отново същия интерес и същите страхотни мачове", сподели Ерден Билгинер - член на Борда на директорите на Garanti Koza.

Снимка 320960

Източник: LAP.bg