Рафаел Надал сподели, че не би се изненадал, ако рекордът му на "Ролан Гарос" бъде подобрен някой ден.

Григор Димитров още една седмица под №24 в света

Григор Димитров още една седмица под №24 в света

Александър Лазаров влезе в новата ранглиста на ATP

"Краля на клея" е носител на 11 купи в Париж и е рекордьор по титли от един от турнирите от "Големия шлем" в "Откритата ера".

"Ако аз мога да го сторя, защо и друг да не може. Считам себе си за напълно нормална личност. Някой друг играч ще се появи в бъдеще и също може да го стори. Не е лесно, има много фактори. Бил съм контузен по-сериозно пет пъти в моята кариера, но на "Ролан Гарос" - само веднъж. Важно е в тези две седмици да си здрав и така всяка година.

Нещата не са вечни и не трябва да бъдат. Годините си вървят, а ние сме на финалния етап от своите кариери. В моя случай, надявам се да има още. Надявам се да остана конкурентен за още години и да се насладя на тениса на високо ниво колкото е възможно повече. Не може да се предвиди кога ще дойде краят, но аз не се страхувам от него. Много съм щастлив с тениса, но ще бъда такъв и след него. Един от ключовете към моите успехи е фактът, че се наслаждавам на нещата", завърши "Матадора".

Испанецът засега не коментира дали ще участва на финалите на "Дейвис Къп"" в Мадрид или това на Олимпиадата в Токио догодина. Очаква се той да се завърне на корта за турнира в Акапулко (Мексико) в края на месеца.