Българският боксьор Кубрат Пулев говори подробно пред "Скай Спортс" за мача си с Антъни Джошуа. Кобрата счита, че Владимир Кличко не се е подготвил правилно за боя си с Джошуа и това му е коствала загубата.

Пулев много добре е анализирал загубата си от украинеца, единствената допусната от него на професионалния ринг. Според него провалите са по-добър учител от успехите:

Кубрат Пулев ще направи Антъни Джошуа най-скъпоплатения британски спортист?

Кубрат Пулев ще направи Антъни Джошуа най-скъпоплатения британски спортист?

Боксьорът вече заработи солидна сума на мача си с Владимир Кличко

"Не искам просто да кажа, че съм научил това или онова от боя с Кличко. Аз научих много неща. От една загуба човек научава повече неща, отколкото когато печели. Когато побеждаваш си мислиш, че си №1 и нищо повече не е необходимо. Загубата те кара да правиш все повече и повече. Сега разбирам, че не бях готов за Кличко, може би бях прекалено млад, но сега моята подготовка е много по-добра. Чувствам се по-силен и съм готов.

Гледам Джошуа повече, отколкото съм го правил с всеки друг боксьор. Виждам какво прави добре, но виждам и неговите слабости - проучвам го. Всеки трябва да се учи, независимо дали става въпрос за мен, Антъни Джошуа или някой друг. Когато човек казва, че знае всичко, той лъже.

Когато Кличко се би с Антъни Джошуа, шансовете бяха 50:50. Но Владимир не се подготви правилно. Той мислеше, че ще победи Джошуа без проблеми. Човек се учи от загубите. Сега аз тренирам с удоволствие, подготовката ми е концентрирана, силна и умна - готов съм".

Антъни Джошуа получи подкрепата на Маркъс Рашфорд

Антъни Джошуа получи подкрепата на Маркъс Рашфорд

Футболистът на Манчестър Юнайтед посети тренировка на големия шампион