Най-добрият български тенисист Григор Димитров тренира, тренира, тренира и... лети на крилете на любовта, съобщава BTV.

Хасковлията се подготвя усилено за участието си в първия за годината турнир от "Големия шлем" - Austrlian Open, който ще започне на 8 февруари в Мелбърн.

Заради много строгите условия на карантина, Димитров стриктно спазва правилото да бъде извън своята хотелска стая само по 5 часа на ден, които трябва да прекарва в тренировки.

До сега компания на корта му правеше физиотерапевтът Алгис Христов. Вчера живеещият в Монте Карло българин реши до него да застане любимата му Лолита Османова. Тенисистите имат право да бъдат придружавани само от 1 човек по време на заниманието.

За целта Лолита облече спортен екип, а компания на двойката правеха Давид Гофен и неговата половинка Стефани Тучито. Българинът и белгиецът провеждат общи занимания от както пристигаха в Австралия.

За жалост влюбените могат да бъдат навън, под парещото австралийско слънце за много кратко време. Тенисистите не трябва да злоупотребяват с времето си извън хотелските стаи и с търпението на организаторите  и здравните власти. Григор и Давид все пак са от щастливците, които могат да живеят заедно с половинките си.

Григор и Лолита официализираха връзката си в края на 2020 година. Красавицата седеше в ложата на родния тенисист във Виена по време на последния му турнир за миналата година. След това двамата се прибраха в Монте Карло, пропускайки ATP 1000 в Париж. Месец по-късно те публикуваха обща снимка в социалните мрежи.

Григор Димитров ще тренира само с Давид Гофен до края на януари

Григор Димитров ще тренира само с Давид Гофен до края на януари

Опасенията са, че вирусът е вътре в "балона"