Дните отминават, а аз не мога да спра да мисля колко ми липсват състезанията. Това написа днес Григор Димитров в една от социалните мрежи. И добави следното:

"За първи път от 24 години усещам истинска несигурност, когато излизам навън. Липсва ми подготовката, да карам колата си към кортовете, пеперудите в стомаха, когато обявяват името ти на централния корт, когато започваш мача и за минута чувстваш, че светът спира и всички наоколо мислят за едно и също нещо, а ти се радваш, че си използвал открилия се шанс да си на това място.

Благодарен съм на моя спорт, който ми даде всичко, което мога да пожелая (понякога с големи разочарования), научих неща, които излизат от границите на спорта.

Григор Димитров: Четете, учете, рисувайте, молете се, пейте...

Григор Димитров: Четете, учете, рисувайте, молете се, пейте...

"Няма съмнение, че и след пандемията слънцето отново ще изгрее"

Непрекъснато се срещам с нови предизвикателства.

Благодаря ти! Тенис, липсваш ми!

Благодаря на моите родители, че ми дадоха толкова ценни уроци в живота. Трябваше да порасна бързо, но в този процес се научих да прощавам и да обичам, да бъда упорит и да посрещам усмихнат предизвикателствата на живота.

Научих се да не се отказвам. От това, което ни се случва, можем само да научим нещо и да излезем от трудния период като по-добра версия на самите себе си. Нека се обичаме да бъдем мили един към друг. Любов и подкрепа от мен за всички. Ще се преборим заедно".

"Григор Димитров играе извънземен тенис"

"Григор Димитров играе извънземен тенис"

Мнението е на Лиъм Смит