Адвокатът на Антъни Иванов Георги Градев коментира решението на БФПС за спиране на състезателните права на плувния ас за срок от три години заради уронване престижа на централата чрез неверни твърдения, клевети и внушения.

"Поредното НЕЗАКОННО действие на една компрометирана федерация от апаратчици, които не зачитат свободата на изразяване и правото на защита и си мислят, че са над закона.

Никой не е поканил Антъни Ивановда изложи неговата позиция, нито му е дал правото на защита. Решението на УС е нищожен индивидуален административен акт и ще бъде обжалвано по реда на АПК, което автоматично ще спре действието му.

Веднага след като АССГ отмени нищожното и незаконно решение на УС на БФПС, Антъни ще заведе дело срещу БФПС за вреди в особено голям размер. Да започват да пестят пари, че ще им трябват", написа Градев във "Фейсбук".

"Още една доста "смешна" постъпка. Никога не съм казвал, че Мицин е постигнал рекорда си със забранени вещества. Похвалих колко химически грамотни са хората от БФПС. Явно имаме "гузен негонен бяга", коментира Антъни Иванов в социалните мрежи.