Треньорът на Спортист (Своге) - Борислав Кьосев говори след първата контролна среща на отбора срещу Монтана, която завърши без победител 1:1. Той коментира мача, а и даде по-широк поглед на предстоящото за тима от Втора лига.

"Срещу Монтана играхме прилично, но има неща, които трябва да подобрим. Нормално а да има изморени крака и се играе тежък футбол", каза Кьосев.

"В процес на селекция сме. Ще се разделим с двама-трима, ще дойдат още двама-трима на проби. Окомплектовали сме състава. Задържахме по-голяма част от отбора от миналата година. Спортист със сигурност ще бъде по-силен от миналата година. Когато отборът е обигран и се знаят изискванията на треньора е по-лесно. Мисля, че нещата по-бързо ще се получат", заяви треньорът.

"Миналата година имаше лъкатушения, защото не бяхме сработени, не се знаеха изискванията на треньора. Постоянно идваха нови играчи, тръгнаха си 8 човека. Това беше проблема. Дадохме шанс на много млади футболисти, които за първи път играха професионален футбол. Това е радващото, че тези, на които им се даде шанс, повечето захапаха и ги виждаме на терена. Срещу Монтана имаше 6 човека 2002 година, които играха титуляри и играха наравно с футболисти, които по-опитни", завърши специалистът.

Спортист (Своге) и Монтана не се победиха в контрола

Спортист (Своге) и Монтана не се победиха в контрола