Стана ясен четвъртият сблъсък от програмата на бойната гала вечер TWINS MMA 8!

Атрактивното шоу ще се състои на 13.12, от 20:00 часа, в традиционната за проявите на организацията столична зала "Христо Ботев".

И този път на ринга ще се качат състезатели както от България, така и от чужбина.

Четвъртата потвърдена среща от файт картата на галата е в категория до 77 килограма. Ето кои са съперниците в нея, както и всички подробности за тях:

Павел Георгиев срещу Янко Борисов

Това звучи познато! Този мач не можа да се състои през февруари, поради тежък грип, който прекара Янко, както и много други бойци, участници на тогавашната гала. Очаква се този двубой да се развие много динамично и да е изпълнен с агресия, предвид качествата и предпочитанията на двамата бойци.

Павел Георгиев е боец от "Питбулс MMA", възпитаник на треньора Емил Казаков. Той е 4 пъти шампион на аматьорски ММА. Още на 16 години той се състезава в категория за мъже, където няколко пъти печели златото с атрактивни нокаути и събмишъни на земята. Шампион по граплинг, първенец на градското първенство на София по бокс. Има и проведен подготвителен лагер в Тайланд. В професионалния ММА разполага с 4 победи и 2 загуби и излиза за пети успех, който смята да постигне на 13 декември.

Неговият опонент е Янко Борисов, който от от състезател по академично гребане, но за 5 години под ръководстовото на Росен и Румен Димитрови, в клуб "Бойно Самбо - София", се превърна в ММА боец. На профи ММА-ринга има 6 победи и 2 загуби, както и сребърен медал от държавно първенство по бойно самбо. Винаги влага всичко от себе си и ще го докаже на шоуто в "Христо Ботев". По ред причини няма участие на бойни гали от година и половина. След това отсъствие сега трябва да доказва, че е в нужната форма.