Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов присъства на откриването на първия пункт на Български спортен тотализатор (БСТ) в супермаркет от веригата "Фантастико". Събитието се състоя в столичния жк "Младост 1".

Изпълнителният директор на БТС Любомир Петров заяви, че навлизането в търговската верига е с цел разширяване на мрежата за продажби, като по този начин ще се повишат и приходите на тотализатора. "Колкото повече хората играят, толкова повече те подкрепят българския спорт с всеки един фиш или талон", каза той. Петров обяви, че 10% от всеки 100 лева приход постъпват в ММС под формата на ежеседмична такса за подпомагане на спорта.

Изпълнителният директор на БСТ изтъкна, че през последните три месеца е отчетен ръст от 103% на търсенето на лотарийните игри, които тотализаторът предлага. С цел по-голямо популяризиране до края на юни подобни пунктове ще отворят врати в още десет столични района.

Зам.-министър Стоян Андонов пожела успех на участниците в игрите на БСТ.

На събитието присъстваха още Илия Гешанов - директор експанзия и управление на недвижимата собственост в българската търговска верига и водещите на Спорт Тото Део и Марина.

Нови обекти и още възможности за печалби ще направят лятната ваканция чудесна – само с игрите на Спорт Тото!

Нови обекти и още възможности за печалби ще направят лятната ваканция чудесна – само с игрите на Спорт Тото!

Само до края на този месец се очаква в още цели 10 магазина да започнат да се предлагат атрактивните моментни лотарийни игри от бранда "СПОРТ ТОТО"